Psykomotorisk terapi

Psykomotorisk terapi

Psykomotorisk behandling

Jeg tilbyder psykomotorisk terapi som er en kropsterapeutisk behandling der søger at give klienten en oplevelse af at krop og psyke hænger mere sammen, og i det hele taget at få øget kropsbevidstheden både psykisk, fysisk og socialt. Det hele menneske er i fokus og der arbejdes ud fra den biopsykosociale sygdomsmodel, som ser mennesket som en helhed af indre og ydre påvirkninger.


Det er min oplevelse at fraværende livsglæde kan ligge til grund for mange dårligdomme, og er en medfaktor i langvarige lidelser og ubehag i krop og sind.

Derfor arbejder jeg på at få en bedre forbindelse mellem hjernen og tarmområdet, som kan give en dyb afspænding og følelse af brusende eller boblende glæde for nogen. Det giver fornyet håb og øger motivationen til at tage vare på sig selv igen.

 

I den individuelle behandling er du i fokus og jeg tager altid udgangspunkt i hvordan du oplever og mærker din krop og dit sind.

Vi har en intro-samtale hvor det bliver afklaret, hvad det er du ønsker hjælp til og hvordan denne proces kan forløbe.
Behandlingen foregår enten på briks eller madras på gulvet og med løstsiddende bomuldstøj.

 

Jeg anbefaler altid flere behandlinger, gerne 3-5 eller flere, hvis man vil i en dybere proces efter længere tids sygdom, eller som led i at lære mere om sig selv.

En enkelt behandling kan også have stor virkning, alt efter hvad man kommer med.

Ønsker man at opleve en dyb afspænding efter en stresset periode, spændingshovedpine eller kroniske smerter, kan det også lade sig gøre.

 

Hvad angår smertebehandling er jeg opdateret på den nyeste viden indenfor moderne smertevidenskab og har taget ekstra kursus i det udover uddannelsen.

 

Jeg kan især hjælpe dig med, men ikke begrænset til:

 

  • Smerter, hovedpine, spændinger.
  • Energiforladthed, træthed, modløshed, tristhed.
  • Stress – akut som kronisk.
  • At genvinde styrke efter sygdom.
  • Depression og angstproblematikker.
  • Søvnbesvær.
  • Generelt velvære og lethed i kroppen.
  • Fordøjelsesproblemer.
  • At forstå de psykiske medvirkende årsager til sygdom, akut som kronisk.

 

Jeg tilbyder også behandling hjemme hos dig på en medbragt briks.
For nogle er det mere trygt derhjemme, samt hvis du er gangbesværet eller af anden grund føler, du har svært ved at tage ud af huset.

Ring eller skriv til mig for at høre mere, og om jeg kan hjælpe dig med noget, jeg ikke har beskrevet.

Har du brug for mere dybdegående terapi, så kan vi arbejde med Metasundhed og følelsesforløsende behandling.

 


 


HAR DU TIT HOVEDPINE OG SVIMMELHED?


Oplever du tit spændingshovedpine og tyr du til hovedpinepiller, så kan jeg hjælpe dig med at håndtere det med afspænding og give dig redskaber og øvelser med hjem.HAR DU KRONISK SMERTE FRA GIGT OG SPÆNDINGER?


Oplever du smerter i kroppen og muskelspændinger, der ikke vil gå væk af sig selv og som står i vejen for at du kan udtrykke dig frit, så kan jeg give dig den ro og afspænding dit nervesystem behøver for at du kan føle dig let igen.HJÆLPER PÅ KREDSLØBET OG BLODTRYKKET


En afspændende behandling mod stress vil få kroppen ned i gear og sænke blodtrykket og understøtte balance i kredsløb, fordøjelse og metabolisme.LIDER DU AF KRONISK SYGDOM ELLER INFLAMMATION?


Så kan min behandling hjælpe din krop til at komme i en tilstand som understøtter helbredelse og recovery, både psykisk og fysisk.