Behandlinger

Velkommen


I min praksis har jeg haft succes med at tilbyde lidt forskellige metoder, som dog passer godt i forlængelse af hinanden.


Hos mig kan du både få en professionel kropsbehandling for dine fysiske symptomer og afspænding, men jeg kan også hjælpe dig med at forløse gamle fastlåste mønstre, som påvirker dit selvværd negativt.

Oven i det kan jeg nu vejlede dig i hvad dine symptomer betyder ved hjælp af en Metasundhedsanalyse, som er helt unik i sin tilgang.

På den måde får man et bedre udgangspunkt for, hvad der er vigtigst at starte med at forløse eller integrere. Overordnet set vil konflikter der vedrører stressbelastning, kamp/flugt/opgivenhed, samt at føle sig ude af sit rette element og på afveje, søges belyst og afklaret først, da jeg kan se det påvirker alle andre udfordringer man har.

Hvorfor vælge KRM terapi?


Jeg har gennem mange år valgt at dykke ned i hvordan krop og psyke hænger sammen, og oplevet på egen krop hvordan uforløste konflikter fra hele mit liv har påvirket mit helbred og selvværd. Jeg ser de samme mønstre gå igen ved klienter, og kan se hvor godt det er, at komme i kontakt med sit eget tilstedeværd igen. Behandlingerne kan med fordel kombineres.

Chok-traume-forløsning


Føler du dig ofte fastlåst i indgroede negative mønstre, hvor du går i baglås og bliver handlingslammet/magtesløs?

Psykomotorisk terapi


Vil du kombinere analysen eller traume-behandling med blid og effektiv kropsterapi, eller bare opleve ro og afspænding?